Stickers International

Bel ons 0031 85-4862363
NL
Trustpilot ★★★★★

Veel gestelde vragen (Frequently Asked Questions)

Wat is het minimum orderbedrag?

Ons minimum orderbedrag is het laagste in de branche:

  • Stickers op vellen = €23 excl. BTW per ontwerp
  • Etiketten op rol = €58 excl. BTW per ontwerp
  • Magnetische producten = €23 excl. BTW per ontwerp
Hoe worden de producten geleverd?

Stickers op vellen
Al onze maatwerk stickers worden geleverd op 'easy-peel' vellen. De vellen zijn meestal ongeveer A4-formaat, dit kan enigszins variëren op basis van het gekozen sticker-formaat en het bestelde aantal stickers. Stickers groter dan A3 worden altijd los geleverd. Premium Papieren Etiketten worden altijd op vellen van ruim A3-formaat geleverd.

Etiketten op rol
Al onze etiketten op rol worden geleverd op een kartonnen kern en zijn 'easy-peel'. De breedte van de rol is afhankelijk van het bestelde etiket-formaat en het aantal rollen is afhankelijk van het bestelde aantal.
Let op: Afbeeldingen met oriëntatie 'landschap' worden afgedrukt met de linkerkant eerst. Afbeeldingen met oriëntatie 'portret' worden afgedrukt met onderkant eerst. Als u de afbeelding anders op rol wilt hebben verzoeken wij u ons dit aan te geven via email, anders wordt het automatisch een van twee bovenstaande. Voor meer informatie, zie onze Rolrichting gids.

Magnetische producten
Al onze magnetische producten worden per stuk geleverd. Klaar voor gebruik.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij bieden verschillende opties voor verzending. Deze kunt u kiezen tijdens het online bestelproces. Deze opties kunt u bekijken via Service & Verzendopties page. Al onze verzendingen worden verzorgd door DPD of Post.nl.

Wat te doen als de goederen beschadigd/niet goed zijn?

De klant dient Stickers International binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen op de hoogte stellen van schade, defecten en/of fouten in de ontvangen goederen. Als de goederen niet gerepareerd of vervangen kunnen worden zal Stickers International het aankoopbedrag retourneren.

Biedt u ook internationale verzending aan?

Ja, Stickers International is actief in verschillende landen en verzendt ook naar landen waar wij nog niet gevestigd zijn. Bekijk hier onze pagina verzendkosten voor meer informatie.

Wat zijn de gehanteerde levertijden?

Onze standaard levertijden zijn gemiddeld 8 tot 10 hele werkdagen na ontvangst van uw betaling tenzij het een zeer grote bestelling betreft. Zie hiervoor de Service & Verzend Opties pagina voor de opties.

Is er sprake van instel- of ontwerpkosten?

Stickers International hanteert geen instel- of ontwerpkosten. Om het bestellen eenvoudig te houden betaalt u alleen voor de stickers en/of etiketten, voor de verzending en de BTW!

Wat zijn de kosten voor uw producten?

Al onze prijzen zijn afhankelijk van productsoort, afmeting en aantal. Hoe meer u bestelt, hoe lager de stukprijs. Bij een gecombineerde bestelling van diverse formaten kunt u offerte aanvragen via het contactformulier. Wilt u direct bestellen: kies uw product en volg het order proces.

Hoe kan ik betalen?

Er zijn 2 verschillende betalingsopties die u op onze website kunt kiezen:

  • iDeal
  • Overmaking per bank

De iDeal optie bieden een directe betaling, waardoor uw order direct in behandeling genomen kan worden. Overmaken kan 24 tot 72 uur kosten. Als u kiest voor overmaken, dan zal uw order 'on hold' gehouden worden tot uw betaling ontvangen is.

Hoe is het serviceniveau van Stickers International?

Stickers International behoort tot de top in haar branche. En uiteraard doen we altijd ons best om daarbij te blijven horen. Stickers International is betrouwbaar, snel èn goed bereikbaar: 085-4862363.

Hoe lang bestaat Stickers International?

Wij zijn al meer dan 35 jaar actief in de grafische industrie en behoren daarmee tot de meer ervaren bedrijven in de branche. Ervaring die u van dienst staat wanneer u uw sticker en/of etiketten bij ons bestelt.

Dochterbedrijven van Stickers International zijn: Naambadges, Textieltransfers, Textielfolies, plotters and werkkleding.

Toont u een digitale voorbeeld voor productie?

Als u via onze website maatwerk-stickers of -etiketten bestelt dan is er een digitale voorbeeld beschikbaar nadat u klikt op de "Klaar met ontwerpen" knop. Controleer deze goed om te zien of alles geheel naar wens is. De roze lijn is de rand van de sticker/het etiket en wordt niet afgedrukt.

Als u een order plaatst via mail of door gebruik te maken van de "Upload ontwerp" optie, dan sturen wij u een PDF-voorbeeld ter controle. Uw order zal niet doorgestuurd worden naar productie tenzij u akkoord heeft gegeven via mail en uw betaling ontvangen is. Het online plaatsen van een order werkt altijd het snelst.

Hoe worden de stickers en etiketten geproduceerd?

Alle stickers en etiketten worden geproduceerd op de allernieuwste, 'state of the art' hoog resolutie digitale printers. Er wordt o.a. geprint in full colour (CMYK inkten), maar de exacte wijze hangt af van het gekozen materiaal. Voor meer informatie kunt u op de desbetreffende productpagina's kijken onder de tab met technische informatie.

Wat is laminaat?

Voor meer informatie over laminaat bezoekt u onze pagina over laminaat.

Hoe kan ik het beste mijn ontwerp/logo aanleveren?

Als u online ontwerpt, dan kunt u .jpg .jpeg .png .gif .pdf .eps en .ai bestanden uploaden. Via mail kunnen we logo's en ontwerpen in praktisch alle bestandsformaten ontvangen. Stuurt u ons aub altijd de beste kwaliteit logo's die u heeft, zodat wij het beste drukresultaat kunnen behalen.

Wij werken het liefst met vector-bestanden in .ai, .eps. of .pdf-formaat. Andere bestandssoorten waarmee we vaak kunnen werken zijn: .jpg .jpeg, tif en .png. Zoals aangegeven: we kunnen heel veel bestandsformaten openen en verwerken. Mochten wij hier onverhoopt toch problemen bij ondervinden, dan zullen wij contact met u opnemen. Momenteel kunnen wij bestanden verwerken tot 10 MB. Om meer te weten te komen over het aanleveren van bestanden bezoekt u richtlijnen tbv ontwerp pagina.

Kunt u variabele gegevens en serie-nummers verwerken?

Variabele gegevens en serie-nummers zijn mogelijk op bijna al onze producten. Voor meer informatie bezoekt u de pagina Variabele Gegevens & Serie-nummers.

Kunt u verschillende ontwerpen op één vel leveren?

Diverse ontwerpen samen op één vel, is bij bijna al onze producten mogelijk. Bezoekt u onze pagina over Gecombineerde ontwerpen op één vel voor meer informatie.

Product specifieke FAQ's

Als u een vraag heeft over een specifieke productengroep, dan kunt u deze opzoeken in het menu bovenaan (stickers op vellen, etiketten op rol of magnetische producten) daarna selecteert u de bijbehorende FAQ-button.