Stickers International

Bel ons 0031 85-4862363
NL
Trustpilot ★★★★★

Richtlijnen tbv ontwerp

Het online ontwerpen en betalen is altijd sneller dan bestellen via mail. Bent u echter op zoek naar iets dat niet standaard beschikbaar is via de website, zaken zoals speciale vormen of werken met bijzondere bestandsformaten, dan is mailcontact noodzakelijk.

Bent u grafisch ontwerper en u wilt iets bestellen dat niet standaard beschikbaar is via de website, stuurt u ons dan email us uw logo en licht uw wensen toe. Wij zijn u graag van dienst.

Bent u grafisch ontwerper en wilt u een meer complex ontwerp toepassen dan mogelijk via onze design-engine, dan hebben we de volgende richtlijnen voor u om u van dienst te zijn om tot het beste resultaat te komen.


Snijpad

Wij gebruiken een specifiek snijpad voor al onze typen stickers. Het is aan te raden dat u deze hanteert in uw ontwerpen. Klikt u hier Om een pdf-bestand te downloaden dat het juiste snijpad bevat.

 

Afloop

Alle delen die tot aan de rand gedrukt dienen te worden hebben een afloop van 1 mm nodig over de snijlijn heen. Onze website biedt ruimte voor een afloop van 1mm bij al onze producten.
Kleuren / Kleuren matchen

Stickers International hanteert verschillende productiemethoden. Als u een kleur wenst te specificeren, dan kunnen wij werken met de volgend ekleurinformatie:

 • CMYK (bijv. C2, M11, Y100, K0) - Dit heeft onze voorkeur!
 • Hexadecimal (e.g. #ffd900)
 • RGB (bijv. 255, 217, 0)
 • HSB (bijv. 51°, 100%, 100%)
 • Pantone® kleuren*

Pantone Kleuren

* Wij drukken in CMYK. Als er gebruik gemaakt wordt van Pantone® kleuren, dan hanteren we het Pantone® matching systeem om de kleuren om te zetten naar CMYK. Let op! Niet alle Pantone® kleuren laten zich exact omzetten naar CMYK. Als u gebruik maakt van een Pantone® kleur die niet exact is om te zetten, dan maken wij gebruik van de meest dicht bijzijnde kleur. Op ieder ondergrond anders dan wit zullen de kleuren sowieso afwijken, doordat de kleur van de ondergrond de kleur beïnvloedt.Lettertypen

Over het algemeen zullen de fonts in onze standaard collectie voldoende mogelijkheden bieden. In die gevallen waar een ontwerp ons wordt toegezonden is het aan te raden de gebruikte tekst op contouren te zetten.

heeft u een bijzonder font, stelt u ons dat dan aub beschikbaar via mail.

Maakt u uw ontwerpen altijd op ware grootte.Bestanden beschikbaar stellen

Wij kunnen werken met bijna alle bestandssoorten. Het werken met een vector-bestand geeft echter altijd de beste resultaten. De beste resultaten worden dan ook bereikt met de volgende bestandssoorten:

 • .pdf
 • .ai
 • .eps

Andere bestandssoorten waar we mee kunnen werken zijn:

 • .jpg
 • .jpeg
 • .png

Zoals eerder aangegeven, we kunnen bijna alle soorten bestanden openen. Mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan nemen wij contact met u op..

Wij kunnen momenteel bestanden tot ongeveer 10MB ontvangen.

Populaire producten

Papieren Etiketten

Digitaal geprinte papieren etiketten op rol. Een populair, kosteneffectief product leverbaar in matte of glanzende uitvoering. Zeer geschikt voor product etikettering.

Metallic Etiketten

Digitaal geprinte metallic etiketten op rol. Keuze tussen licht-zilverkleurig metallic of goudkleurig metallic papieren ondergrond. Opdruk dmv full colour print. Zeer geschikt voor opvallende etiketten.

Vinyl Stickers

Digitaal geprinte vinyl stickers beschikbaar in formaten van 5x5 mm tot 1300x800 mm. Zeer duurzaam en geschikt voor buitengebruik.

Domed Stickers

Digitaal geprinte vinyl stickers afgewerkt met een krasvaste kunststof epoxy (doming) toplaag om de opdruk te beschermen. Perfect voor branding van producten.

Metallic Foliedruk Etiketten

Polypropylene etiketten met opdruk dmv metallic foliedruk. U heeft de keuze uit zilver-, goud, rood- of blauwkleurig metallic folie, gedrukt op wit, mat wit, of glanzend transparant polypropylene.

Metallic Stickers

Digitaal geprinte metallic vinyl stickers. Er is keuze uit: geborsteld zilverkleurig, geborsteld goudkleurig, chroom zilver, chroom goud, chroom rose goud & 'regenboog'-chroom.

Transparante Stickers

Digitaal geprinte transparante stickers. Uw ontwerp wordt geprint op waterbestendig, transparant vinyl. Prima geschikt voor het printen van complexe logo's zonder witte achtergrond.

Verwijderbare Etiketten

Digitaal gedrukte ertiketten op rol met een niet-permanente lijmlaag. Uw ontwerp wordt op een low-tack materiaal geprint en zijn daardoor verwijderbaar. Zeer geschikt voor tijdelijke gebruik.

Polyester Etiketten

Digitaal geprinte polyester etiketten op rol. Perfect voor buitengebruik en voor op producten die met vloeistoffen in aanraking kunnen komen. Waterproof en scheurbestendig.