Stickers International

Bel ons 0031 85-4862363
NL
Trustpilot ★★★★★

Witte inkt

Let op: Witte inkt is slechts beschikbaar bij bepaalde producten. Als het door u gekozen materiaal niet met witte inkt beschikbaar is, dan is de volgende informatie niet van toepassing..
Witte inkt onder kleuren versterkt de kleur

Als u een transparante sticker of etiket bestelt, dan krijgt u de optie voor "Witte inkt" op de pagina 'Extras'. Ons advies is om de optie Witte inkt op "AAN" te laten staan. Zodat uw kleuren opaak zullen zijn (zie de linkerzijde van de afbeelding hieronder).

 

De linkerzijde van de afbeelding toont de afbeelding van de ballon gedrukt MET witte inkt onder de kleuren.
De linkerzijde van de afbeelding toont de afbeelding van de ballon gedrukt ZONDER witte inkt onder de kleuren.

Bij twijfel kunt u het beste kiezen voor de optie Witte inkt "AAN", dit is een veel gekozen opties.
Witte inkt in logo's en afbeeldingen

Als u een JPG-bestand of een PNG-bestand zonder transparantie upload dan zal het wit in uw afbeelding als transparant worden verwerkt.

Als u een transparante PNG met witte pixels, of een PDF- of EPS-bestand met witte en transparante delen upload, dan zullen de witte delen wit en de transparante delen transparant worden afgedrukt.Witte inkt voor tekst, randen en achtergronden

Sommige materialen ondersteunen de mogelijkheid van witte tekst, witte randen en witte achtergronden. Dit kunt u aangeven tijdens het ontwerpen van uw sticker of etiket door te kiezen "WITTE INKT" knop boven de standaard kleuren opties.

Populaire producten

Metallic Etiketten

Digitaal geprinte metallic etiketten op rol. Keuze tussen licht-zilverkleurig metallic of goudkleurig metallic papieren ondergrond. Opdruk dmv full colour print. Zeer geschikt voor opvallende etiketten.

Polyester Etiketten

Digitaal geprinte polyester etiketten op rol. Perfect voor buitengebruik en voor op producten die met vloeistoffen in aanraking kunnen komen. Waterproof en scheurbestendig.

Transparante Stickers

Digitaal geprinte transparante stickers. Uw ontwerp wordt geprint op waterbestendig, transparant vinyl. Prima geschikt voor het printen van complexe logo's zonder witte achtergrond.

Domed Stickers

Digitaal geprinte vinyl stickers afgewerkt met een krasvaste kunststof epoxy (doming) toplaag om de opdruk te beschermen. Perfect voor branding van producten.

Metallic Foliedruk Etiketten

Polypropylene etiketten met opdruk dmv metallic foliedruk. U heeft de keuze uit zilver-, goud, rood- of blauwkleurig metallic folie, gedrukt op wit, mat wit, of glanzend transparant polypropylene.

Vinyl Stickers

Digitaal geprinte vinyl stickers beschikbaar in formaten van 5x5 mm tot 1300x800 mm. Zeer duurzaam en geschikt voor buitengebruik.

Verwijderbare Etiketten

Digitaal gedrukte ertiketten op rol met een niet-permanente lijmlaag. Uw ontwerp wordt op een low-tack materiaal geprint en zijn daardoor verwijderbaar. Zeer geschikt voor tijdelijke gebruik.

Papieren Etiketten

Digitaal geprinte papieren etiketten op rol. Een populair, kosteneffectief product leverbaar in matte of glanzende uitvoering. Zeer geschikt voor product etikettering.

Metallic Stickers

Digitaal geprinte metallic vinyl stickers. Er is keuze uit: geborsteld zilverkleurig, geborsteld goudkleurig, chroom zilver, chroom goud, chroom rose goud & 'regenboog'-chroom.